Birthsupport is de Europese importeur van Birth Pool in a Box, het vaste FP3 bevallingsbad en alle bijbehorende producten.
Particulier | Zakelijk

Birthsupport

Europees marktleider in producten voor het bevallen in water. Wij zijn dé business partner voor verloskundigen, ziekenhuizen, doula’s en geboortecentra.

Birth Pool in a Box Eco Pro

Mobiele bevallingsbaden

Het meest gebruikte mobiele bevallingsbad door verloskundigen, geboortecentra en ziekenhuizen wereldwijd.

FP3 Bevallingsbad

Vaste bevallingsbaden

Het FP3 bevallingsbad is geschikt voor permanente plaatsing in ziekenhuis of geboortecentrum.

Alles omtrent bevallen in water

Birthsupport is het zakelijke zusje van Bevallingsbaden en Birthpools. Hier kun je terecht voor alle producten rond het bevallen in water. De mobiele bevallingsbaden met alle disposables/accessoires, en het vaste bad voor in het ziekenhuis en geboortecentrum. Wij zijn marktleider in Europa met enkel in Nederland al 40 ziekenhuizen als klant.

Meld je aan of log in als bestaande klant om toegang en de bestelmogelijkheid te krijgen in onze productcatalogus.

Importeur

Wij zijn de Europese importeur van de mobiele bevallingsbaden van Birth Pool in a Box, het vaste FP3 bevallingsbad en alle bijbehorende producten van Edel Immersys. 

Speciale concepten voor praktijken en ziekenhuizen

Veilig en hygiënisch bevallen in water voor u en uw cliënt. Geschikt voor thuisbevallingen, ziekenhuizen en geboorte centra. Wij werken volgens de richtlijnen van NICE en KNOV.

Affiliate Programma

Ben je werkzaam in de geboortezorg en heb je een website, blog of social media? Dan kun je partner worden en commissie verdienen wanneer je bezoekers doorverwijst naar bevallingsbaden.nl. Voor elke aankoop die een bezoeker doet ontvang je commissie.

Ben je zwanger?

Ben je als zwangere opzoek naar een bad om te huren of te kopen? Ga dan naar Bevallingsbaden.nl. Onze partner en verhuurder van de bevalbaden van Birth Pool in a Box. Hier vind je ook een overzicht van alle verloskundigenpraktijken, ziekenhuizen doula’s en geboortecentra.

Laagdrempelig

Wij hebben verschillende concepten voor verloskundigenpraktijken en ziekenhuizen. Neem contact op voor alle mogelijkheden.

Uw partner

Wij werken samen met meer dan 300 verloskundigenpraktijken en meer dan 40 ziekenhuizen in Nederland en België.

Gratis verzending

Vanaf 150 euro verzenden wij uw bestelling zonder verzendkosten. Wij verzenden binnen twee werkdagen.

Service

Betalen via iDEAL, PayPal, Credit Card of achteraf. Voor informatie, adviezen en protocollen staan we voor u klaar.

Een liter voor een liter

Bij iedere bestelling, elke binnenhoes en elk bevallingspakket doneren wij 650 liter water aan MadeBlue. Precies de hoeveelheid die wordt gebruikt bij een bevalling in ons bevallingsbad.


Birthsupport is de officiële Europese importeur en partner van:

Nieuwsbrief

Copyright © 2015 - 2021 Birthsupport. Alle rechten voorbehouden. AGB 76089107

Mijn winkelmand