Skip to main content
Birthsupport is de Europese importeur van Birth Pool in a Box, het vaste FP3 bevallingsbad en alle bijbehorende producten.
Particulier | Zakelijk

Concepten voor verloskundigenpraktijken en ziekenhuizen

Verloskundigenpraktijken

Laagdrempelig aanbieden van badbevallingen

Voor verloskundigenpraktijken bieden wij diverse mogelijkheden voor het aanbieden van een badbevalling voor uw cliënten. Van het aanbieden van standaard bevallingspakketten tot het los aanschaffen van de diverse accessoires. Neem contact met ons op of neem een kijkje in onze webshop voor meer informatie.

Ziekenhuizen

Van A tot Z geregeld

Birthsupport is de officiële importeur van de mobiele bevallingsbaden en disposables van Birth Pool in a Box. Wereldwijd het meest toegepaste bevallingsbad in ziekenhuizen, geboortecentra en door verloskundigen.

Wij hebben samenwerkingsverbanden met diverse ziekenhuizen op het gebied van het bevallen in water. Wij bieden een speciaal ziekenhuis concept van A tot Z. Dit concept is voor het ziekenhuis volledig kostendekkend en tijds-efficiënt en veiligheid en hygiëne staan op een hoog niveau. Wij verzorgen voor de start van een eventuele samenwerking ook een workshop voor alle medewerkers in het ziekenhuis.

Wij komen met alle plezier vrijblijvend langs in het ziekenhuis om het bad te demonstreren en het concept toe te lichten. Wij hebben alle benodigde informatie beschikbaar m.b.t. tot aanbevelingen, protocollen, technische informatie (draagkracht vloer e.d.), incasso mogelijkheden cliënt voor eigen bijdragen etc.

Neem bij interesse contact op met Dhr. Peter Machiel Lotgering op telefoonnummer +31 6 402 309 02. Wij kunnen altijd vrijblijvend langskomen voor een demonstratie van het bevallingsbad en om de diverse mogelijkheden te bespreken.

Ook wanneer u van plan bent een vast bad te installeren bent u bij ons aan het juiste adres!