Skip to main content
Birthsupport is de Europese importeur van Birth Pool in a Box, het vaste FP3 bevallingsbad en alle bijbehorende producten.
Particulier | Zakelijk

Birthsupport

Ons verhaal tot nu toe

Het merk

Birthsupport is de officiële importeur van Birth Pool in a Box en het FP3 bevallingsbad van Edel Immersys in Europa. Wij verkopen bevallingsbaden, bevallingspakketten, binnenhoesen en accessoires aan professionals in Europa. En daar zijn we trots op.

Als Europees marktleider werken we elke dag om het professioneel, veilig en hygiënisch bevallen in water voor zoveel mogelijk vrouwen mogelijk te maken, thuis én in het ziekenhuis.

Honderden verloskundigen, ziekenhuizen en geboortecentra hebben met grote tevredenheid gebruik gemaakt van onze bevallingsbaden, concepten en onze service!

Wanneer u vragen heeft kunt u ons altijd bellen of mailen. Voor vragen of informatie over de aankoop van een bevallingsbad, maar natuurlijk ook voor vragen over onze bevallen in water concepten. Ons team staat voor je klaar.

Wij beloven u door het hele proces heen te loodsen, voor, tijdens en na de koop, en wij zijn trots op het constant hoge niveau van dienstverlening dat wij bieden.

Waar we ook trots op zijn is het feit dat we klimaat positief ondernemen. Wil je hier meer over weten bekijk dat onze pagina Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Maak kennis met ons team

Wij werken met een prachtig team om ziekenhuizen, geboortecentra en verloskundigen te helpen in het faciliteren van badbevallingen.

Angelique
Neijhoft

Logistiek medewerker

Charlotte
Buiter

MARKETING MEDEWERKER

Frank
Schuurman

CREATIEF DIRECTEUR

Guido
Baart

SALES MANAGER

Manon
van Rheenen

Klantenservice Medewerker

Paulien
Smit

TRAINER / VERLOSKUNDIGE

Peter Machiel
Lotgering

ALGEMEEN DIRECTEUR

Theo
de Wit

Project Manager

Werken bij

We zijn altijd op zoek naar mensen die het bedrijf kunnen helpen groeien. Stel jezelf voor, en we nemen contact op als er een rol is die je op het lijf geschreven lijkt.